Welkom

24 november 2016

We zijn blij en trots!!!! Het gedachtegoed van Speelkr8 wordt voortgezet door (tromgeroffel): Stichting Speelcadeau, de speelgoedbank van Eindhoven.

Speelcadeau zamelt het hele jaar door (gebruikt) speelgoed in. Dit krijgt een nieuwe bestemming bij kinderen uit gezinnen in de regio Eindhoven die het financieel niet breed hebben.

Wij wensen alle vrijwilligers van Speelcadeau heel veel succes en plezier met het blij maken van alle kinderen en ouders.

Kijk voor meer informatie op www.speelcadeau.nl en like Speelcadeau op Facebook.

 

8 juni 2016

Beste lezer,                                                                                                                 

 Na wikken en wegen, veel nadenken en nog meer praten, is het besluit genomen om na tien jaar te stoppen met  het inzamelen en verwerken van (gebruikt) speelgoed. Stichting Speelkr8 houdt daarmee op te bestaan. 

Het is dan ook echt met pijn in het hart om dit bericht te brengen. Trots kijkt Speelkr8 terug op wat  er is bereikt dankzij de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers, sponsoren, gemeentes, scholen en iedereen die speelgoed kwam inleveren. Speelkr8 had anders nooit een organisatie van dit formaat kunnen worden. Tien jaar Speelkr8, wat was het mooi, succesvol en wat hebben we veel kinderen blij kunnen maken met een speelgoedpakket! Maar soms is het goed om op het hoogtepunt te stoppen. 

Al die jaren is er enorm veel tijd geïnvesteerd. Het liefst had Speelkr8 samen met een nieuwe organisatie het voortbestaan van de stichting willen garanderen, maar het is niet gelukt om opvolgers te vinden die dezelfde tijd kunnen en willen investeren. En dan moet je op een gegeven moment de knoop doorhakken. Dat moment is nu gekomen.

 Heel hartelijk dank voor uw bezoek aan deze site.

 Met vriendelijke groet, 

Stichting Speelkr8